2018-12-05 05:01:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Régi adósságok nyomasztják

Napi horoszkóp december 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha fontos mondanivalója van, azzal meg kellene várnia a nap végét, most kommunikációs problémák adódhatnak. Az a veszély is fenyegeti, hogy olyasmit vásárol, amit utólag megbánhat. Minden egy kicsit nehezére fog esni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Most biztosan szüksége lesz egy-két rövid szünetre, amit nyugodtan meg is engedhet magának. A Hold a Skorpió jegyében áll, és egy szép nappal ajándékozza meg önt. Az Uránusz a Bika jegyében jár, ma egy szerencsés véletlent jelezhet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Fontos információkat hall, amelyek cselekvésre késztetik. Jól teszi, ha megtervezi feladatait és kidolgozza a célravezető módszereket. Ügyeinek intézésében partnere segítségére lehet szüksége!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Anyagi téren régi adósságok nyomasztják. Rokonságában is gondok vetődhetnek fel. Úgy tűnik, mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, mint ahogyan tervezte. Ne keseredjen el, rövidesen talál megoldást!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, és kellemetlen fényszöget vet az Oroszlán jegyére. Kiegyensúlyozatlannak, idegesnek, és rosszkedvűnek érezheti magát. Fontos, hogy beszéljen a gondjairól, de ügyeljen arra, hogy ezt tárgyilagos stílusban tegye.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ez kedvez önnek. Legmélyebb bensőjében azt fogja érezni, hogy most van itt a cselekvés ideje. Mindent, amit az utóbbi időben nem tudott befejezni, most sikerül elvégeznie.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Dolgos, eredményes napra számíthat. Bátran, merészen tervezhet, akár hosszú távra is. A magánéletében viszont egy nem várt esemény feszültség forrása lehet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Új dolgokba most inkább ne kezdjen bele. A bolygóállások nem tanácsolják. Mindent kissé intenzívebbnek fog érezni, és érzékenyebbé válik. Barátainak most különös jelentősége van. Tudatossá válhat önben, mennyire hálás lehet a környezetében lévő hűséges társakért.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy kis félreértés vihart kavarhat szerelmi életében. Kellemetlenül érinti, hogy partnere nem igazán megértő. Ötletességének és jó beszédkészségének most különösen nagy hasznát vehetné.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Olykor ön is elveszti az önuralmát, ma épp ez történik... Ilyenkor sem másokat sem önmagát nem szabad komolyan vennie. A kellemetlenségek gyorsan elmúlnak majd.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A munka megvárja, nem kell annyira siettetni. Ma tegyen félre néhány feladatot holnapra. Hiányzik önben ugyanis a kemény munkához szükséges lelkesedés. Apróbb intrikáktól eltekintve amúgy kellemesen telik napja. Új ismeretség van kilátásban, amitől boldogabb lesz, és új élményekkel gazdagodik.


Halak: II. 19. - III. 20.

Sikereket elsősorban hivatásában vagy a hobbijával kapcsolatos munkában ér el, este viszont már feszült, ingerült lehet. Ha bujkál önben egy kis megfázás, kúrálja magát gyógyteákkal, természetes gyógyhatású készítményekkel.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: